Kuřátko po provensálsku

18. dubna 2012 v 19:12 |  Čáry máry
Víkendový oběd zachycen až nyní...



kuře (nebo kýtky kuřete)
směs provensálského koření
1/2 citronu
2 stroužky česneku
sůl, pepř
máslo



Kuře nebo kýtky z kuřete omyjeme, posypeme kořením, vložíme do pekáče, přelijeme rozpuštěným máslem smíchaným s utřeným česnekem. Osolíme, opepříme, obložíme plátky cibule. Zalijeme citronem, mírně podlijeme a upečeme do zlatova. Jako příloha rýže a taktéž jsou výborné černé olivy.





 


Komentáře

1 Lucie Lucie | Web | 19. dubna 2012 v 11:29 | Reagovat

Jéé, Mio, hned bych si to dala :-) Zrovna je čas oběda a tak mám už celkem hlad! :-D :-)

2 Alis Alis | Web | 19. dubna 2012 v 12:44 | Reagovat

Ahoj Mio, to je super recept - rychlý a dobrý :-)  :-)

3 Petra Petra | Web | 19. dubna 2012 v 21:06 | Reagovat

Jé Mio, to vypadá lákavě! A pobavily mě kejtky z kuřátka:-)

4 Amelie Amelie | Web | 21. dubna 2012 v 14:48 | Reagovat

Děkuji za recept.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama