Vepřové maso na cibulce

7. dubna 2012 v 14:54 |  Čáry máry

kousky vepřového masa
tuk na smažení
3 velké cibule
3 lžíce hl. mouky
2 lžíce mleté papriky
1 lžíce gyros koření
sůl, kmín




Mouku smícháme s paprikou, gyrosem, kmínem a solí. V této směsi obalíme kostičky masa a ty pak na rozpáleném tuku zprudka orestujeme. Přidáme hrubě nasekanou cibuli, mírně podlijeme a zvolna dusíme, dokud není maso měkké a šťáva hustá. Podáváme s bramborem nebo těstovinami.

Tento recept mě mile překvapil, je to hotová mňamka. Zařazuji mezi oblíbené. Maličká nevýhoda je, že když je maso obalené v mouce, lehčeji se "chytá" a omáčka se musí semo tamo míchat.





 


Komentáře

1 Šavrda Šavrda | Web | 7. dubna 2012 v 16:56 | Reagovat

Jo to je mňamka! A ještě pěkně s těstovinami. No panečku jo! A k tomu dokonalé fotky a mě se sbíhají sliny! :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama